Luarea deciziilor în ceea ce privește resursa umană în industria creativă nu este întotdeauna ușoară. Uneori ai probleme în a găsi persoana potrivită pentru locul de muncă pe care îl ai disponibil, iar in alte situatii trebuie să te desparți de cei mai talentați angajați din cauza factorilor externi.

Acesta este motivul pentru care UAPR lanseaza proiectul UAPR Talent Bank, o baza de date de candidați cu experiență în industria noastră, aflati în căutare de noi oportunități în carieră.

Lansand acest proiect, asociatia nu se va transforma intr-o agentie de recrutare ci doar va facilita interactiunea dintre potentialii candidati interesati de noi provocari de cariera cu companiile/agentiile dispuse sa le ofere.

Serviciul va fi gratuit pentru agentiile membre UAPR dar si pentru profesionistii in cautare de noi oportunitati incepand cu 5 August 2020.

Agentiile si companiile non-membre pot beneficia si ele de acest serviciu, insa contra-cost.

Accesarea serviciului se face in modul urmator:

Cei interesati de noi oportunitati de cariera trebuie sa completeaze formularul de aici – UAPR Talent Bank Form

Informatiile personale si cele indicate de candidat ca fiind confidentiale nu vor fi publicate pe site.

Pentru agentiile/ companiile interesate de noi talente?

 • Arunca o privire pe site-ul UAPR Talent Bank (aici) și navighează prin profiluri
 • Trimite un e-mail la office@uapr.ro și menționează intentia de a accesa UAPR Talent Bank si codul profilului de care esti interesat
 • Candidatul va fi informat imediat. In masura in care acesta ne da acceptul, o sa primiti profilul lui complet
 • Apoi, este la latitudinea ta / voastra sa il contactati.

UAPR TALENT BANK va fi organizata dupa urmatoarele categorii:

 1. CLIENT SERVICE
 2. CREATIVE
 3. STRATEGIC
 4. DIGITAL & TECHNOLOGY
 5. MEDIA
 6. PR, EVENTS & TRADE
 7. SUPPORT TALENTS

DESPRE UAPR

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania este asociatia profesionala care reuneste cele mai importante agentii de publicitate si media din industrie. Fondata in 2000, UAPR urmareste apararea intereselor agentiilor de publicitate, dezvoltarea si profesionalizarea industriei si promovarea unor standarde profesionale de referinta.

UAPR reprezinta o sursa de educatie pentru profesionistii din industrie si urmareste promovarea unor standarde profesionale care sa fie acceptate si asumate de cei 38 de membri ai sai, pentru a asigura astfel calitatea serviciilor oferite clientilor. In acest sens, asociatia sustine adoptarea unor Ghiduri de Bune Practici in industrie.

Obiectivul UAPR este acela de a creste transparenta si standardele in comunicare, de a mari capacitatea de auto-reglementare a industriei si de a pune Romania pe harta internationala prin deschiderea catre colaborari cu alte tari. UAPR este membra a Asociatiei Europene a Agentiilor de Comunicare (EACA).