Stefan Iordache ramane presedinte al UAPR pana in 2019.

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) are, incepand de pe 9 noiembrie 2017, un nou Consiliu Director, ales de catre Adunarea Generala a Membrilor. Stefan Iordache, CEO Lion Communication, isi va continua activitatea in functia de Presedinte al asociatiei pentru urmatorii doi ani.

Noul Consiliu Director il are ca vicepresedinte pe Radu Florescu (CEO Centrade | Cheil), iar membrii sunt: Dana Bulat (General Manager United Media), Radu Miu (CEO Mercury 360), Dana Nae Popa (Managing Director, pastel), Alexandra Olteanu (Managing Director Initiative) si Mirel Plesca (CFO Ogilvy & GroupM).

„Proiectele derulate de catre UAPR se vor axa in continuare pe cele trei directii deja conturate: studiile si cercetarile privitoare la evolutia industriei de comunicare in Romania, educatia in domeniu si masurile de reglementare, autoreglementare si promovare a intereselor industriei in relatia cu alte asociatii sau cu autoritatile. Pentru a putea accelera dezvoltarea industriei noastre, ne propunem sa implicam mai multe agentii (fie ca sunt sau nu membri UAPR) in proiectele asociatiei. Impreuna suntem mai puternici!” a declarat Stefan Iordache, presedintele Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania.

De asemenea, UAPR isi propune sa mentina colaborarea cu European Association of Communications Agencies (EACA), cel mai important for european de comunicare, dar si cu toate asociatiile importante locale - IAA, IAB, ARMA, BRAT, ARA. RAC etc.