Politica In Domeniul Concurentei

Dezvoltarea si profesionalizarea industriei de advertising trebuie sa se manifeste procompetitiv si sa se bazeze pe premisa fundamentala a legislatiei in domeniul concurentei potrivit careia concurenta produce cele mai bune produse si servicii la cele mai mici preturi, incurajeaza eficienta si inovatia si intareste economia in ansamblul ei. Restrictiile asupra concurentei, de orice fel, afecteaza toate partile implicate, de la angajati, membri si clienti pana la consumatori.

Dorinta noastra este de a ne asigura ca actionam corect intr-o piata care functioneaza pe baze concurentiale prin eliminarea restrictiilor nerezonabile asupra concurentei, prevenind comportamentele anticoncurentiale.

UAPR promoveaza o politica stricta de respectare a legislatiei in domeniul concurentei deoarece credem in competitia onesta pe piata si ne comportam ca atare. Nu toleram incalcari ale acestei legislatii de catre angajatii sau membrii nostri. De aceea adoptam o politica procompetitiva si implementam un Program de conformare cu legea concurentei, angajatii si reprezentantii membrilor nostri fiind instruiti regulat in vederea respectarii cu strictete a acestei politici. Totodata, ne asteptam ca membrii si partenerii nostri sa impartaseasca si sa respecte angajamentul nostru pentru integritate si conformitate cu legislatia in domeniul concurentei.

UAPR promoveaza concurenta libera si deschisa pe piata. Membrii nostri nu trebuie sa isi insuseasca sau sa foloseasca informatii confidentiale ale concurentilor lor si nici sa faca afirmatii false despre comportamentul sau practicile de afaceri ale acestora.

Dorim sa concuram onest pe piata, prin pret, calitate si profesionalism. Conduita noastra se bazeaza in mod exclusiv pe propriile noastre judecati individuale referitoare la afaceri. Orice activitate care naste sub orice forma suspiciunea unei denaturari a concurentei este si va fi evitata cu strictete.
Fiecare membru al UAPR este el insusi responsabil pentru respectarea cerințelor legislației în domeniul concurenței si trebuie să se familiarizeze cu obligațiile legale asumate de asociatie.
Prin aceasta declaratie, Consiliul Director al UAPR isi exprima clar si fara echivoc angajamentul de a se conforma strict si in toate privintele cu legislatia in domeniul concurentei.

Consiliul Director al UAPR

Proiectele noastre

Proiectele UAPR sunt definitorii pentru industria de marketing și advertising din România.

Board-ul UAPR

Board-ul UAPR este ales la fiecare doi ani, de către membrii asociației.

Stiri Recente

Află despre cele mai recente știri din industrie.

Membri Noi

Află cum poate și agenția ta să devină membru UAPR.

Click to access the login or register cheese
Caută