UAPR si EACA ofera tinerilor publicitari romani acces la cel mai cunoscut program educational on-line din Europa: The European Advertising Certificate

The European Advertising Certificate (EAC) este un program de studiu on-line dezvoltat de EACA si adus in Romania de UAPR. Obiectivul sau este acela de a consolida cunostintele si aptitudinile esentiale ale tinerilor publicitari. Programul este disponibil pentru membrii UAPR, pentru agentiile care nu s-au alaturat inca asociatiei, dar și pentru profesioniști din companii și este accesibil și pe tabletă sau telefon.

Pentru a ține pasul cu schimbările din industrie, curricula a fost adaptată astfel încât să răspundă provocărilor de strategie și creație.

Printr-o serie de înregistrări video, texte scrise și materiale interactive, programul oferă un conținut de calitate și o experiență interesantă pentru participanți.

Bazate pe programul de certificare al IPA (Institute of Practitioners in Advertising), creat în 2004, modulele EAC au fost adaptate de către EACA cu sprijinul specialiștilor din programul european Leonardo. Certificarea EAC este echivalentă cu cea eliberată de Institutul Profesioniștilor în Publicitate din Marea Britanie (IPA), dar adaptată ca limbaj și conținut pentru publicul European.

“Dat fiind succesul acestui program în Europa și nu numai, și solicitările repetate din partea tinerilor care nu lucrează în agenții membre EACA / UAPR, am hotărât să permitem accesul în program tuturor tinerilor profesioniști interesați.”, a spus Dominic Lyle, Director General, EACA.

Pentru fiecare editie, inscrierile în program se deschid la inceputul anului. Pentru mai multe informații și pentru înscriere puteți vizita: http://certificate.eaca.eu/