Salary Survey este un studiu care urmareste evolutia remuneratiilor din piata autohtona de publicitate, realizat de UAPR o data la doi ani, in colaborare cu PwC Romania. Industria de publicitate din Romania evolueaza ca si complexitate, iar UAPR a identificat necesitatea intelegerii corecte a nivelurilor de salarii pe piata, precum si a altor indicatori legati de cresteri salariale.

Studiul aduce pe piata o intelegere clara si transparenta a nivelurilor salariale a tuturor pozitiilor importante din industria de publicitate: de la Director General, la mai multe pozitii sau niveluri din departamente precum Client Service, Creatie, Strategie, Traffic sau Productie pentru agentiile de creatie, sau pozitii de planificare sau cumparare de media din cadrul agentiilor de media, dar si pozitii din agentiile de PR.

Pentru a asigura consistenta datelor, studiul ia luat in considerare atat descrierea clara a responsabilitatilor aferente fiecarei pozitii in parte dar si denumirea functiei pentru fiecare departament din cadrul agentiilor.

Pentru mai multe informatii despre studiu ori pentru a participa, va rugam sa ne contactati la office@uapr.ro.